Gå direkt till innehåll
Byggmästarnas kostnadskalkylator 2016 är här

Pressmeddelande -

Byggmästarnas kostnadskalkylator 2016 är här

Kalkylverket BK 2016 har uppdaterats med aktuella priser.

Byggmästarnas kostnadskalkylator, som ges ut av Svensk Byggtjänst, innehåller priser på material och arbetsutförande. Eftersom priserna varierar från år till år, både och nedåt, blir priserna missvisande om man gör ett generellt påslag. BK uppdateras därför årligen. BK ges ut i ett praktiskt format och får plats i en rymlig ficka.

BK innehåller indexreglering, materialprislistor och indextablåer, liksom praktiska fakta om byggnadsavtal, tidsuppskattning, måttenheter, formler och definition av plan- och byggtermer med mera. Den är ett praktiskt verktyg som hjälper dig att enkelt göra översiktliga kalkyler vid ny- och ombyggnadsprojekt. I BK finns även kalkyler som visar kostnadsberäkningar för bland annat större hyreshus, villor och ombyggnadsprojekt.

BK 2016 är strukturerad efter BSAB 96 – det vill säga samma system som används i AMA Hus 14 och andra standardverk. Ordningsföljden följer byggbeskrivningen, vilket underlättar för användaren.

Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kontakter

Helen Strandgren

Helen Strandgren

Affärsområdeschef 08-457 10 00

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige