Följ Svensk Byggtjänst

Ny bok – Allt om Aff - så skriver du kompletta avtal inom fastighetsförvaltning

Pressmeddelande   •   Nov 27, 2019 14:00 CET

Aff – Avtal för fastighetsförvaltning och service är en branschanpassad, standardiserad avtalsstruktur för tjänsteentreprenader inom fastighetsförvaltning och service. Syftet med Aff är att hjälpa användare att skriva kompletta avtal där många komplexa villkor ska kombineras.

Boken Allt om Aff handlar om Aff-systemet och beskriver systemets olika delar.

Aff-systemet innehåller ett antal dokument som kan utvecklas till ett komplett avtal, antingen av en beställare, en leverantör eller av båda parter gemensamt i samråd. Systemet innehåller också dokument med stöd för upphandling av tjänsterna som Aff-avtalet innehåller.

Så här säger Göran Werner, ordförande i AFF-Forum för förvaltning och service:
”Denna bok ger oss på ett gediget sätt Allt om Aff. Författarna har, både med sin långa erfarenhet och djupa kunskap om att hantera och använda Aff:s avtalsstruktur och stödjande dokument, på ett pedagogiskt och heltäckande sätt beskrivit nyttan av att använda Aff-systemet i förvaltningsprocessen”.


FAKTA
Författare: Jessica Molén och Per Ollas
Grafisk form: Petra Fagerlind
Förlag: AB Svensk Byggtjänst
Antal sidor: 225
Limbundet mjukband med flikar, fyrfärg, illustrerad

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.