Följ Svensk Byggtjänst

Världens viktigaste bok presenteras imorgon

Pressmeddelande   •   Sep 21, 2011 09:05 CEST

Imorgon, torsdagen den 22 september, öppnar portarna till årets Bokmässa på Svenska Mässan i Göteborg. Svensk Byggtjänst kommer då i sin monter att avtäcka och visa upp ”Världens viktigaste bok”.

-Presentationen äger rum i vår monter E03:21 med start klockan 13.00 på torsdagsförmiddagen. Då berättar vi vilken bok det är och varför den är viktigast i världen, säger Erik Kalmaru, marknadsansvarig på Svensk Byggtjänst.

Information kring presentationen om ”Världens viktigaste bok” finns redan nu på  www.viktigasteboken.se

Sidan kommer löpande att uppdateras med mer informationen när bokens titel och innehåll avslöjats på torsdagseftermiddagen.

För ytterligare information kontakta informationsansvarige Jörgen Hallström, tel: 070-644 69 03, e-post: jorgen.hallstrom@byggtjanst.se


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.