Följ Svensk Byggtjänst

Arbetarskyddsregler för byggsektorn – Årets utgåva

Pressmeddelande   •   Jan 14, 2019 09:47 CET

Arbetarskyddsregler för byggsektorn 2019 - ett måste på byggarbetsplatsen

Arbetarskyddsregler för byggsektorn utkommer varje år. Boken innehåller föreskrifter från Arbetsmiljöverket och lagar om arbetsmiljön som måste finnas tillgängliga på byggarbetsplatsen. Arkitekter och projektörer behöver också ta del av bokens innehåll.

Texterna är exakt återgivna med ändringar och kommentarer inredigerade. Alla texter är giltiga per den 1 januari 2019, men boken innehåller också utkomna författningar som träder i kraft senare.

Nyheter är bland annat AFS 2018:1 Hygieniska gränsvärden (Arbetsmiljöverkets Författningssamling) som ersätter tidigare föreskrifter inom dessa områden.


FAKTA

Omslag: Between Art Direction AB

Förlag: AB Svensk Byggtjänst

Antal sidor: 958

Mjukband, svartvit inlaga

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.