Följ Svensk Byggtjänst

Arbetarskyddsregler för byggsektorn - årets utgåva

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2020 13:00 CET

Denna årliga bok återger föreskrifter från Arbetsmiljöverket och lagar om arbetsmiljön som är viktiga att ha tillgängliga på byggarbetsplatsen. Arkitekter och projektörer behöver också ta del av bokens innehåll.

Texterna är exakt återgivna med ändringar och kommentarer inredigerade. Alla texter är giltiga per den 1 januari 2020, men boken innehåller också utkomna författningar som träder i kraft senare.

Nyheter i årets utgåva är bland annat AFS 2019:3 Medicinska kontroller i arbetslivet som ersätter tidigare föreskrifter inom dessa områden.

FAKTA

Omslag: Between Art Direction AB
Förlag: AB Svensk Byggtjänst
Antal sidor: 936
Mjukband, svartvit inlaga

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.