Gå direkt till innehåll
Att tolka Mät- och ersättningsregler i Anläggningsprojekt – ny bok

Pressmeddelande -

Att tolka Mät- och ersättningsregler i Anläggningsprojekt – ny bok

MER Anläggning, det vill säga Mät- och Ersättningsregler för AMA Anläggning, skapar frågor kring hur mängdförteckningar och kopplingen till mät-och ersättningsreglerna ska tolkas.

I den nya boken MER Anläggning – frågor och svar förtydligas frågeställningar som förekommer vid tolkning av mängdförteckningar och kopplingar till mät- och ersättningsregler. Bokens innehåll bidrar till kompetenshöjning inom branschen kring dessa frågor. Innehållet är strukturerat i princip som MER Anläggning med kompletterande kapitel om andra handlingar i ett förfrågningsunderlag och dess kopplingar till MER Anläggning och mängdförteckningar.

Författaren Mats Werner, med över 25 års erfarenhet av mät- och ersättningsregler inom anläggningsbranschen, ger sina svar och sin syn på hur reglerna ska tolkas.

Boken är till stor nytta för beställare, konsulter och entreprenörer som upprättar förfrågningsunderlag, kalkylerar och reglerar arbeten inom framförallt anläggningsbranschen.

FAKTA

Författare: Mats Werner

Förlag: AB Svensk Byggtjänst

Antal sidor: 274

Mjukband, med flikar, fyrfärg

Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kontakter

Helen Strandgren

Helen Strandgren

Förlagschef 08-457 10 00

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige