Följ Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst flyttar till nya lokaler vid Odenplan

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2014 13:44 CET

Svensk Byggtjänst flyttar till nya lokaler vid Odenplan i Stockholm, i november 2014.
– Det nya kontorets läge känns mycket positivt, liksom själva lokalerna som kommer att totalrenoveras efter våra behov. Här ska vi skapa spännande mötesplatser för hela byggsverige, säger Erik Hellqvist på Svensk Byggtjänst.

Den aktuella fastigheten, Spelbomskan 12, är på totalt på 28 000 kvadratmeter och ägs av Folksam. Den genomgår en totalrenovering både in- och utvändigt och byggs etappvis om till modern standard.

Svensk Byggtjänst nya kontor omfattar 1 630 kvadratmeter och hyreskontraktet är femårigt.

Hyresgäster sedan tidigare är Coop Konsum, SATS och konferens- och mötesarrangören 7A. På bottenplan finns det även ett stort garage.

Svensk Byggtjänst arbetar med att utveckla verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet, lönsamhet och hållbarhet inom samhällsbyggnad. Det har ställts höga krav på att ytorna i de nya lokalerna ska vara öppna och moderna för att möta företagets behov.

– Med de nya lokalerna får vi en arbetsplats som passar oss perfekt. Den kommer att bidra till att vidareutveckla vårt kreativa arbetsklimat med många samarbeten mellan olika kompetenser, säger Erik Hellqvist. 

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.