Gå direkt till innehåll
Upphandling av arkitekttjänster – Arkitektens uppdrag, ny utgåva

Pressmeddelande -

Upphandling av arkitekttjänster – Arkitektens uppdrag, ny utgåva

Innehållet i skriften är ett hjälpmedel för såväl privata som offentliga beställare och underlättar bestämningen av konsultuppdragets innehåll, kvalitet och omfattning vid upphandling av arkitekttjänster.

Arkitektens uppdragutgör rekommendationer för normal kvalitet och omfattning på arkitektföretagets redovisning av ett uppdrag. Plan-, hus-, inrednings- och landskapsuppdrag redovisas var för sig. I varje projekt är det lämpligt att göra en gränsdragning mellan olika arkitektuppdrag.

Skriften blir en del av kontraktshandlingen när den förtecknats i kontraktet. Eftersom varje uppdrag är unikt, är det viktigt att innehållet på alla sidor värderas och ges det innehåll som är specifikt för respektive uppdrag.

Interaktiv pdf
Skriften finns också som en interaktiv pdf som laddas ned. Användaren kan fylla i, kommentera, dela med andra och slutligen bli en del av kontraktshandlingen.

FAKTA

Författare: Bo Svensson

Förlag: AB Svensk Byggtjänst

Antal sidor: 46

Format: A4

Häftad broschyr, svartvit, dekorfärg
Interaktiv pdf

Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kontakter

Helen Strandgren

Helen Strandgren

Förlagschef 08-457 10 00

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige