Gå direkt till innehåll
Rätt kostnad med Byggmästarnas kostnadskalkylator - 2021 års utgåva av BK

Nyhet -

Rätt kostnad med Byggmästarnas kostnadskalkylator - 2021 års utgåva av BK

”BK 2021” är ett hjälpmedel för dem i byggnads- eller förvaltningsbranschen som snabbt och överskådligt behöver information om kostnadsdata och innehåller priser på material och arbetsutförande. Boken är i behändigt fickformat.

I boken finns också kalkyler som visar kostnadsberäkningar för bland annat större hyreshus, villor och ombyggnadsprojekt. Vidare finns exempel på indexreglering, materialprislistor, indextablåer med mera.

BK 2021 är strukturerad efter BSAB 96 – det vill säga samma system som används i bland annat AMA Hus 18 och kommande AMA Hus 21. Genom denna strukturering överensstämmer ordningsföljden i BK 2021 med byggbeskrivningen.

Samtliga kostnads- och prisuppgifter i boken är genomgående att betrakta som cirkapriser. Kostnader har förändrats såväl nedåt som uppåt för olika varor och arbeten. Därför är det inte lämpligt att använda priserna i 2020 års utgåva av BK med ett generellt påslag.


FAKTA
Förlag: AB Svensk Byggtjänst
Antal sidor: 432
Format: 122 x 180 mm
Linnetrådshäftat mjukband, svartvit

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Helen Strandgren

Helen Strandgren

Förlagschef 08-457 10 00

Relaterat material

Byggsveriges ledande informationsföretag

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige