Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Annonspaketet HelaByggsverige stärks med Byggindustrin

Det digitala annonspaketet HelaByggsverige stärks ytterligare. Byggindustrin.com blir nu en ny del i paketet.

 

 

Svensk Byggtjänst och Sverige Bygger startade HelaByggsverige under våren 2008. Ambitionen var att ge annonsörerna ett kraftfullt digitalt annonspaket i byggbranschen.

 

Paketet introducerades med två annonsbärande sajter; Byggkatalogen.se och Sverigebygger.se. Byggkatalogen når föreskrivande led och inköpare när de söker byggmaterial. Sverige Bygger innehåller aktuell information om byggprojekt och byggföretag.

 

- Vi hade identifierat ett tydligt behov av att kunna nå en större grupp beslutsfattare i byggbranschen, därför skapade vi annonspaketet HelaByggsverige. Paketet har en hög räckvidd och en kvalificerad målgrupp. Det finns idag ingen B2B-lösning i byggbranschen som är i närheten, säger Jonas Berg, produktchef för Byggkatalogen på Svensk Byggtjänst.

 

 

Utvidgas med Byggindustrin
För att göra annonspaketet ännu slagkraftigare, har man nu valt att lägga till en nyhetssajt - Byggindustrin.com.

 

- Byggindustrin är i detta sammanhang en given aktör för att skapa en ännu bättre produkt för annonsören. Som den ledande nyhetstidningen i branschen tillför Byggindustrin en mycket intressant målgrupp, säger Jonas Berg.

 

- Vi ser ett ökat intresse för digital annonsering som når beslutsfattare i byggbranschen. Genom samarbetet inom HelaByggsverige erbjuder vi en mycket effektiv kanal, säger Staffan Åkerlund, chefredaktör på Byggindustrin.

 

I samband med utvidgningen av HelaByggsverige tar Informa över försäljningsuppdraget.
HelaByggsverige erbjuder annonsbanners som exponeras för över 70 000 unika besökare per månad. Annonserna exponeras på fem olika B2B-sajter (www.byggkatalogen.se, www.byggindustrin.com samt www.sverigebygger.se och dess "systersajter" www.byggprojektplatsen.se och www.byggsok.se). Annonserna finns även med i e-postutskick från Byggkatalogen och Sverige Bygger.

 

 

För ytterligare information kontakta Jonas Berg, Byggkatalogen, 08-457 10 00, jonas.berg@byggtjanst.se, Staffan Åkerlund, 08-665 36 65, staffan@byggindustrin.com eller Peter Åhs, 070-552 07 36, peter.ahs@sverigebygger.se


Du kan även besöka www.helabyggsverige.se


Information om företagen bakom HelaByggsverige finns på:
www.byggkatalogen.se  |  www.byggindustrin.com  |  www.sverigebygger.se

Ämnen


Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige