Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Byggprojekt i Partnersök.se – Svensk Byggtjänsts Projektbevakning kompletterar Partnersök med information om aktuella byggprojekt

Svensk Byggtjänst stärker söktjänsten Partnersök.se med projektinformation från den nylanserade tjänsten Projektbevakning. Detta innebär att företagsinformationen utökas till att även innehålla de aktuella byggprojekten som företagen är engagerade i.

 

Företagssök med aktuella byggprojekt
Partnersök.se är en kostnadsfri tjänst som samlar in och värderar information om cirka 82 000 företag inom byggsektorn. Syftet med tjänsten är att vägleda användarna i valet av rätt leverantör och affärspartner.

– Genom att vi nu adderar information om aktuella byggprojekt så underlättar vi ytterligare för användaren som söker företag. Att kunna se referensprojekt är en viktig faktor i valet, säger Jonas Berg, Produktchef för Partnersök.

Naturlig kanal för Projektbevakning
Att Svensk Byggtjänst öppnar delar av betaltjänsten Projektbevakning och presenterar i Partnersök.se är ett naturligt steg för båda tjänsterna. För Partnersök, som lanserades vid årsskiftet, är det en viktig komplettering och för Projektbevakning, som endast funnits i några månader, är det en bra kanal att exponera projekten i. Till skillnad från betaltjänsten Projektbevakning kommer projekten inte att vara sökbara utan endast kopplas till företagen. Dessutom har man valt att utesluta kontaktuppgifter till ansvariga personer i projekten.

– Projektbevakning är på många sätt en unik produkt där vår egen redaktion tillsammans med användarna kvalitetssäkrar och kompletterar informationen om byggprojekt samt engagerade företag och personer. Det är en av anledningarna till att vi vill exponera delar av tjänsten publikt i Partnersök, säger Tommy Börjesson, affärsområdeschef på Projektbevakning.

 

Om Partnersök
Partnersök är en kostnadsfri söktjänst från Svensk Byggtjänst som värderar, betygsätter och viktar cirka 82 000 företag verksamma inom samhällsbyggnad i Sverige.

Om Projektbevakning
Projektbevakning är en betaltjänst från Svensk Byggtjänst som syftar till att underlätta och effektivisera kontakterna mellan beställare och leverantörer inom samhällsbyggnad i Sverige.

 

Kontakt:
Jonas Berg, Produktchef Partnersök
tel: 0706-290877
e-post: jonas.berg@byggtjanst.se

Tommy Börjesson, Affärsområdeschef Projektbevakning
tel: 0705-757492
e-post: tommy.borjesson@byggtjanst.se


Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Presskontakt

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige