Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kommentarer till AMA för Anläggning

Kommentarer till AMA för Anläggning har utarbetats för att bidra till kunskapen om AMAs syfte och de regler för framställningen i AMA och beskrivning som följer av detta syfte och av övriga regler beträffande skrivsätt och disposition som ges i AMA. Innehållet är i första hand framtaget med AMA för anläggning i åtanke.

 

Här diskuterar och kommenterar författaren Dan Ekbäck bland annat AMA och kringhandlingar, AMA i entreprenadjuridiskt sammanhang, allmänna principer för AMA, olika avsnitt i AMA för Anläggning, reglering av anläggningsarbeten samt AMA i historien och framtiden. Bokens syfte är att bidra till att AMA i framtiden blir korrekt, logisk och förståelig.

 

Kommentarer till AMA för Anläggning rekvireras från AB Svensk Byggtjänst, Kundservice, 113 87 Stockholm. Tfn 08-457 10 00. Internetbokhandel: www.byggtjanst.se
ISBN 9789173333412

 

För ytterligare information, se vår hemsida www.byggtjanst.se eller kontakta
Marika Håkanson, AB Svensk Byggtjänst, tfn 08-457 10 00, e-post:
marika.hakanson@byggtjanst.se.

 

Högupplöst omslagsbild hittar du på vår hemsida, www.byggtjanst.se, välj Pressrum och sedan Bildbank.

Ämnen


Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige