Följ Svensk Byggtjänst

Mina kvarter på World Urban Forum i Neapel

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2012 16:08 CEST

På tisdagen den 4 september 2012 presenterade Svensk Byggtjänsts kommunikationschef Erik Kalmaru Mina Kvarter i den svenska regeringens officiella seminarium på World Urban Forum i Neapel.

Konferensen, som arrangeras av UN-Habitat, besöks av över 10 000 personer från hela världen och handlar om urban utveckling. Mina Kvarter, som syftar till att involvera unga i ombyggnad av de egna bostadsområdena med hjälp av bland annat dataspelsuccén Minecraft, rönte stort intresse.

Ett 100-tal personer från ett stort antal länder medverkade i seminariet, och intresseanmälningar kom från representanter från Nigeria, Angola, Rumänien och Mongoliet.

Foto: Bostadsminister Stefan Attefall i samtal med Angolas respresentant på regeringens officiella seminarium, World Urban Forum i Neapel. Foto: Jörgen Hallström

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.