Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Söktjänsten Bygglo öppnar ny nyhetstjänst för proffsen i byggsverige

Vid årsskiftet öppnade byggsveriges söktjänst Bygglo en ny nyhetstjänst. Genom Bygglo Byggnytt serveras besökaren aktuella pressmeddelanden och nyheter direkt från företag inom bygg och förvaltning. Tjänsten är ett samarbete med webbtjänsten MyNewsdesk.

Bygglo Byggnytt förmedlar ett kontinuerligt nyhetsflöde från företag, organisationer och myndigheter som publicerar nyheter, pressmeddelanden och dokument som är relevanta för bygg och fastighetsbranscherna. I dagsläget publiceras mellan 60 och 80 nyheter i veckan via tjänsten.

Här hittar man exempelvis nyheter från myndigheter som Banverket, organisationer som Formas, fastighetsbolag som Grant Thornton eller materialleverantörer som Paroc. I dag använder över 570 organisationer inom bygg- och fastighetssektorerna tjänsten för att publicera sina nyheter.

Nyheterna som publiceras på Bygglo Byggnytt kommer direkt från källan och de publiceras i sin helhet.  Tjänsten är resultatet av ett samarbete med MyNewsdesk (www.mynewsdesk.com), ett svenskt innovativt företag med lång erfarenhet av webbaserade tjänster, som specialiserar sig på att effektivisera förmedling av pressinformation.

Du hittar Bygglo Byggnytt genom att gå till www.bygglo.se och klicka på länken ”Byggnytt - nyheter direkt från byggsverige”.

Koll på byggsverige på webben
Samtidigt som tjänsten Bygglo Byggnytt lanseras, presenterar Svensk Byggtjänst även en service för dem som vill ha full koll på de viktigaste händelserna i byggsverige. Det är Bygglos nya, inbyggda rss-flöden som gör det möjligt att direkt få aktuella, relevanta nyheter direkt via sin webbläsare, e-postprogram eller rss-läsare.

”Totalt gör vi cirka 100 webbaserade nyhetskällor sökbara i Bygglo. Nu erbjuder vi en kontinuerlig och samlad bild över de viktigaste händelserna i byggsverige från utvalda, prioriterade källor. Genom rss-tjänsten gör vi det extremt enkelt för alla professionella i byggsverige att hålla sig informerade.”, säger Mats Hultgren, produktansvarig för Bygglo.

Sedan tidigare kan användarna av Bygglo gå till www.bygglo.se och använda sig av Bygglos nyhetssök för att hålla sig uppdaterade.  Från och med nu kan man alltså prenumerera på de senaste nyheterna med hjälp av rss. I rss-flödet ingår nyhetens rubrik, ingress och källa. Alla länkar leder direkt till den publicerade nyheten i sin ursprungsform.

Vill du veta mer om Bygglo, ta kontakt med Mats Hultgren på Svensk Byggtjänst, mats.hultgren@byggtjanst.se, 070-629 00 84.

För mer information om MyNewsdesk och deras publiceringslösningar, vänligen ta kontakt med Torkel Kristoffers, torkel@newsdesk.se, 08-50 900 202. Infosida: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/newsdesk/contact_person/view/torkel-kristoffers-568

Ämnen


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige