Gå direkt till innehåll
Snåret avsnitt 68

Bild -

Snåret avsnitt 68

Jessica Löfström, Johan Fyrk och Pia Bergman gästar avsnitt 68 av Snåret.
Hans Andersson, Verbal förlag, Jeanette Andersson
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Hans Andersson, Verbal förlag, Jeanette Andersson
Filformat:
.jpg
Storlek:
1048 x 629, 544 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt 076-044 68 94

Relaterat innehåll

I senaste avsnittet av podcasten Snåret –  Så blir den svarta byggbranschen vitare

I senaste avsnittet av podcasten Snåret – Så blir den svarta byggbranschen vitare

Nu är det nytt år och nya friska tag för att minska brottsligheten i den tungt drabbade byggbranschen. Hur det ska gå till beskrivs i det senaste avsnittet av Svensk Byggtjänsts podcast Snåret.
Vi möter Pia Bergman, expert på ekonomisk brottslighet på Skatteverket och Jessica Löfström, Senior Advisor på Ansvar.nu. Tillsammans upprättar de handlingsplanen som ska kunna punktera den svarta markna

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst

Besöksadress: Norrtullsgatan 6
113 29 STOCKHOLM
Sverige