Gå direkt till innehåll
Fastighetsautomation – ny bok om teknik, ekonomi och projektledning

Pressmeddelande -

Fastighetsautomation – ny bok om teknik, ekonomi och projektledning

Arbetet inom fastighetsautomation handlar i praktiken mycket om juridik, ekonomi och projektledning. Men arbetet förknippas också i stor utsträckning med regulatorer, kommunikation och tekniska lösningar.

Fastighetsautomation är en disciplin som ofta utgår från traditionella funktioner och tekniska lösningar men är i en snabb utveckling då det ställs högre krav på till exempel enkelt handhavande, låg energiförbrukning och ett ökat behov av att olika system ska fungera tillsammans. Med den utvecklingen ökar behovet av tekniska specialister men även att alla involverade har förståelse för helheten, planering och vikten av ett gott samarbete med andra discipliner.

Boken visar på ett överskådligt sätt bredden av arbetet inom fastighetsautomation och hur de olika delarna hänger ihop, ger en vägledning för arbetet med tekniska lösningar med fokus på samarbete och arbetsprocessen. Alla delar har en tydlig koppling till AMA för att lätt kunna upprätta och förstå beskrivningar.



FAKTA

Titel: Fastighetsautomation – arbetsgång & teknik
Författare: Markus Edmark
Förlag: AB Svensk Byggtjänst
Omfång: 216 sidor
Utförande: Färg, mjukband

Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kontakter

Helen Strandgren

Helen Strandgren

Affärsområdeschef 08-457 10 00

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige