Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Bostadsministern möter byggbranschen på Årets Bygge

Den digitala framtiden inom byggbranschen – så ser den ut. En helt ny undersökning genomförd av Industrifakta på uppdrag av Svensk Byggtjänst presenteras i samband med Årets Bygge den 27 mars på Cirkus i Stockholm.

Bostadsminister Peter Ericsson och förre statsministern Fredrik Reinfeld ger sin syn på hur byggprocessen kan utvecklas - bland annat med digitaliseringens möjligheter.

Det är även premiär för nya organisationen ”Samverkan för noll olyckor i byggbranschen”. VD, Ulrika Dolietis, redogör för hur branschen ska nå organisationens vision.

Detta är en del av innehållet på Årets Bygge som arrangeras av Byggindustrin och Svensk Byggtjänst den 27 mars på Cirkus. Efter seminariedelen följer galamiddag med utdelning av det prestigefyllda priset Årets Bygge. Även flera andra utmärkelser för framstående prestationer inom byggbranschen delas ut.

Inbjudna representanter för media är välkomna till både seminarier och prisutdelning inklusive galamiddag. Det kommer att ges tillfälle till egna intervjuer utöver presentationerna samt tillgång till omfattande bildmaterial och den fullständiga undersökningen.

Datum: måndag 27 mars 2017

Tid: Seminarierna startar klockan 14.00

Galamiddag med prisutdelning startar klockan 18:30

Se aretsbygge.nu/program för övriga tider

Plats: Cirkus, Stockholm

För vår planering är vi mycket tacksamma för anmälan senast 23 mars. Ange om medarbetare som ska delta i prisutdelning/galamiddag har speciella behov gällande mat. Anmälan till press@byggtjanst.se

För mer info kontakta:
Pressansvarig: Jörgen Hallström 070-644 69 03, jorgen.hallstrom@byggtjanst.se eller Eventansvarig Petra Sörme, 070-601 12 29, petra.sorme@byggtjanst.se

Välkommen!

Ämnen


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker. www.byggtjanst.se

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige