Gå direkt till innehåll
Rösta på din favorit bland årets hetaste materialnyheter

Pressmeddelande -

Rösta på din favorit bland årets hetaste materialnyheter

Nordbyggs Guldmedalj för årets hetaste materialnyhet delas i år ut för femte gången. Det sker den 3 april på Stockholmsmässan. Bakom Guldmedaljen står tidningen Byggindustrin, Svensk Byggtjänst och Nordbygg. Ta chansen och rösta på din favorit!

– Det är både spännande och hedrande att vara ordförande i juryn som utser vinnaren av Guldmedaljen. Vi får sätta oss in i nya smarta produkter och vilken nytta de kan skapa i samhällsbyggandet. Det finns en fantastisk innovationskraft i branschen, säger Erik Hellqvist, vd på Svensk Byggtjänst.

Tidigare vinnare är 3M:s tätningstejp All Weather Flashing Tape 8067, den mobila betongstationen Elvira från Smidesproffsen i Umeå, fönsterlyften Windowvip från Nybro bostad och Soltech Energys takpannor av glas som gör taket till en solfångare.

Guldmedaljen delas ut av tidningen Byggindustrin, Svensk Byggtjänst och Nordbygg. Av de flera hundra materialnyheter som presenteras på Svensk Byggtjänsts Materialforum varje år publiceras ett hundratal i Byggindustrin under namnet Topplistan. Sedan går tio materialnyheter till final och Byggindustrins läsare får möjlighet att rösta på sin favorit.

Därefter tar en expertjury vid och utser vinnaren. Årets jury består av Peter Söderberg, Nordbygg, Staffan Åkerlund, Byggindustrin, Monica Björk, Byggmaterialindustrierna, Oliver Schmidt, Materialbiblioteket samt Erik Hellqvist, Svensk Byggtjänst och Jörgen Hallström, Cloudberry Urban Souls.

Rösta på din favorit här

Ämnen

Kategorier


Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar.

Svensk Byggtjänst är störst i Sverige inom professionell bygg- och fastighetslitteratur. I sortimentet finns idag ett hundratal egna titlar och närmare 2 000 titlar från externa utgivare. Ett stort antal av titlarna finns också tillgängliga som e-böcker.

Kontakter

Monica Berling

Monica Berling

Presskontakt Presskontakt +46 76 044 68 94

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst
Besöksadress: Odengatan 65
113 87 STOCKHOLM
Sverige