Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Satsa på hållbar stadsutveckling - ny bok

Satsa på hållbar stadsutveckling - ny bok

I boken Hållbar såklart! presenteras hur de tre dimensionerna ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet hänger samman, och inte minst möjligheter att förena dem.

Motiv MER, utgåva 2

Ny utgåva av Motiv MER

​MOTIV MER fortsätter att vara till hjälp för såväl beställare som konsulter och entreprenörer med syftet att skapa entydiga förfrågningsunderlag till nytta för alla parter. Nu släpps Motiv MER utgåva 2!

Vinnaren Årets Bok 2018 - Beteendebaserad säkerhet. Handbok för byggbranschen

Vinnare av Årets Bok 2018: Beteendebaserad säkerhet

Av de sex nominerade böckerna, utgivna av Svensk Byggtjänst under 2018, utsåg juryn ”Beteendebaserad säkerhet. Handbok för byggbranschen" skriven av Erik Matton och Fredrik Rosengren.

Senaste utgåvan av Så byggdes staden

Så byggdes staden – ny utgåva

​Stadens framväxt genom seklerna har sin grund i samhällsutvecklingen. Sverige har utvecklats från renodlat bondeland till utpräglat industrisamhälle och sedan tjänstesamhälle på några hundra år.

Visa mer

Samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag

Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns eget kunskapsföretag. Sedan 1934 samlar, sorterar och tillgängliggör vi kvalitetssäkrad kunskap samskapad med vår sektor. Vi brinner för att skapa den hållbara, effektiva och produktiva samhällsbyggnadssektor Sverige behöver.

Svensk Byggtjänst

Besöksadress: Norrtullsgatan 6
113 29 STOCKHOLM
Sverige